Nem akarok beleszolni, hiszen ezek a tizedek engem érintenek mostanában is a legkevésbé. Sajnos beszorultam ebbe a +2-3 sec legjobb köridőmmel a menőkhöz viszonyítva egy igencsak hátsó traktusba, ahonnan szépen lépdelnek előre a emberkék...
Én most Meki mellett döntöttem, mert jobban tetszik, bár biztos többször forgok meg vele, mint a RUFnyal és a BMW vel...
BMW-vel az a legnagyobb dilemmám, hogy meg kellene vegyem és nem tudom érdemes-e pont nekem megvennem.
Ahogy megveszem biztos nerfelik...és ezt nem akarhatom a többi bajor motor tulajdonosnak

Ha lenne tiszta márkakupa tuti megvenném...de így sztem a magyar GT3 liga nem rossz. Csak kiegyensúlyozzák IR háza táján. Ha jó GT3 official bajnokságot akarnak, muszáj lesz nekik pár héten belül meglépni.
Próbálok ezen a hosszú 7végén elindulni párszor, mert ennyire nem lehetek kutyaütő, ha gyakorlok eleget talán feljutok a középmezőnybe és az már nekem elég...amennyit most gyakorlok, annál csak többet lehet sajnos
Maximálisan egyetértek azzal, hogy mindenkinek más más óraszám szükséges 1-1 autó-pálya kombóhoz, azzal is, hogy nekem sok

Peace!